Hva Du Bør Vite Før Du Kjøper Smykker

Derfor er smykker en flott gave idé til enhver kvinne. Disse ideene vil hjelpe deg å plukke den perfekte smykker gave til den spesielle kvinnen i livet ditt.

Beskytt deg selv når du kjøper diamanter ved å holde skriftlige dokumenter av kjøpene som bevis. Dette er den eneste måten du kan bevise 4 C’s du var garantert da du kjøpte stykket eller steinen. Behandle salgs kvitteringer og vurderinger som kontrakter av hva du kan forvente fra kjøpet, spesielt hvis de ikke er opp til kvaliteten du var garantert.

Smykker er en av de beste gavene å gi til noen du bryr deg om. Når du kjøper smykker som en gave, bør du vurdere personens interesser og livsstil. For eksempel, hvis de liker sport og utendørs de kan foretrekke mer grunnleggende stykker. Tenk på hva de liker å gjøre, dette bør gi et godt utgangspunkt når du er klar til å kjøpe smykker.

Kjøp meningsfulle smykker for enhver anledning. Å gi smykker som gave etterlater et langvarig inntrykk på den tiltenkte mottakeren. Du kan imidlertid alltid legge til et personlig preg ved å ha smykker stykke gravert med en personlig melding eller legge til en sjarm av stor betydning. Personlige smykker gitt som en gave gjør alltid en kjærlig gest.

Hvis du finner deg selv å sette av iført et armbånd fordi du bærer en klokke, kjøpe et armbånd som passer klokken i stil og farge, og bære den på det andre håndleddet. Armbånd er morsomme og er en av de eneste smykkebitene som du kan se på deg selv når du har dem på deg. Bruk en på håndleddet uten klokke, eller bare bli kvitt klokken helt.

Rengjør smykkene dine med varmt vann og mild såpe, skyll det ut, og tørk deretter grundig. Det bidrar også til å polere smykket med en myk klut. Overflødig vann igjen på smykker i lagring kan anløpe edle metaller, noen ganger utover reparasjon. En myk klut kan også bidra til å gjenopprette glans og glans til smykker mens du fjerner overflødig vann fra stykket.

Når du gjør smykker og du vil slå en perle i en koblet stykke, ta et øye PIN og tråd det gjennom perlen hull. La perle skyve til bunnen av øyet PIN. Rett over perlen, bruke tang til å bøye øyet PIN ca 45 grader. Ved hjelp av wire cutters, trim dette til omtrent en halv tomme i lengde. Ved hjelp av liten rund tang, ta tak i spissen av ledningen og begynne looping den rundt tang spissen. Ikke gi opp hvis øyet PIN loop er ikke direkte runde-praksis gjør mester!

Smykker har en lang stående og velfortjent rykte som en gå-til gave. Bruk tipsene som er gitt her, og du vil være på vei til å velge det perfekte stykke med letthet; gjør noen kvinne lykkelig mottaker av spesielle gaven.

Smykker 101: En Leksjon I Å Gjøre Det Riktig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *