Smykkerådene Og Innsiktene Du Alltid Har Trengt

Å ta det neste skrittet inn i det vidunderlige og komplekse smykkelandet kan noen ganger være ganske utfordrende. Å velge de riktige brikkene, kjøpe til de beste prisene, rengjøre uten å ødelegge eller selge for å tjene penger, er alle med en viss vanskelighet. Imidlertid, ved å huske de nyttige tipsene nedenfor, vil du snart finne deg selv som en proff i feltet!

Vær forsiktig med å lagre alle smykkene dine sammen. Smykker bør oppbevares organisert i en eske, en smykkeholder eller henges på kroker. Å kaste smykkene sammen i smykkeskrinet er et nei-nei. Dette kan skade delikate deler og floke noen stykker med andre, som halskjeder.

Hvis du ikke har noen smykkerenser tilgjengelig, kan du prøve å bruke tannkrem med natron for å rengjøre smykker fra sterling eller rent sølv. Bare gni tannkremen på det flekkete området med en myk klut og rengjør den. Sørg for å tørke smykkene for å forhindre fremtidig flekk.

Å delta på verftssalg er en fin måte å bygge opp en samling smykker. Mange selger gamle kostymesmykker for praktisk talt øre. Dette er en perfekt mulighet til å fylle opp ødelagte stykker som kan repareres eller gjøres til nye smykker senere. Mange nye flotte smykker kan bli født av gamle ødelagte stykker. Bruk verftssalg for å bygge opp samlingen din.

Viktig for alle som kjøper smykker for gjenvinning er en gram- og karatstørrelse i lommestørrelse. Selv om en skala ikke kan bestemme renheten av gullet og sølvet du møter i smykkejakten, kan en lommeskala i det minste gi deg et grunnleggende utgangspunkt for å bestemme rettferdige priser og verdsetting av smykkefunnene dine.

Spør et smykke som er så billig at det er for godt til å være sant. Se på edelstener for å sikre at de ikke har store inneslutninger i dem. Se etter frimerker på metallet for å bevise at det er det det påstår å være. Hvis noen fornærmer at du sjekker ektheten, lyver de sannsynligvis.

Når du kjøper et sølvbelagt smykke, må du umiddelbart male det med et strøk med klart neglelakk. Dette vil forlenge levetiden til stykket. Det kan også forhindre de små riper og riper som er så enkle å få. Mal brikken på nytt noen få måneder for best resultat.

Når du bestemmer hvilken type smykker du skal kjøpe til din signifikante andre, bør du alltid huske at kvalitet teller. Selv om du alltid bør ha som mål å gjøre kjøpet til en rimelig, vil du ikke ofre kvalitet. Når du har en fast pris, shoppe rundt for en god handel.

Hvis du vurderer å kjøpe smykker til en du er glad i, bør du først avgjøre om de foretrekker sølv, gull eller platina. Omtrent alle har preferanser når det gjelder smykkene deres, og hvis du får dem gull når de virkelig liker sølv, kan det hende at de aldri bruker det. Det betyr at du vil ha kastet bort mye penger på en gave de ikke liker.

Så etter å ha lest og brukt de nyttige tipsene ovenfor, bør du føle deg litt mer trygg i eventyrlandet som er smykker. Du bør føle deg bemyndiget og klar til å opptre som en erfaren handelsmann. For en fantastisk hobby eller forretningsengasjement med smykker kan være!

Smykker 101: En Leksjon I Å Gjøre Det Riktig